GYMNASIUM

 

"Vi valde SchoolSoft efter det att vi lade ner utvecklingen av vårt egna system och därför att systemet har en kort inlärningskurva kombinerat med den funktionalitet som vi behöver."

 - Fredrik Gnosspelius, Operativt ansvarig NTI och METG


”SchoolSoft är ett fantastiskt användarvänligt system där vi har i princip allt samlat på ett och samma ställe. Elever, föräldrar, personal och administratörer har inga problem med hantering av SchoolSoft.

Du väljer själv vilken nivå du lägger på alla de möjligheter som finns, anpassat för respektive användargrupp. Vi slipper drifta detta själva med uppdateringar och backuper vilket känns oerhört skönt. Stabilt, säkert och aldrig några inloggnings- eller funktionsproblem, bara man har en bra och stabil internetlina.
 
Dessutom utvecklar SchoolSoft möjligheterna efter användarnas önskemål vilket jag tror är unikt. Det märks att SchoolSoft är byggt för skolanvändare av människor som själva arbetat i skolverksamhet, inte bara en teknisk lösning utan anpassat för brukarna”
 
- Magnus Birgersson, rektor Skanskagymnasiet

 

”SchoolSoft ger oss på Perstorp Gymnasium det verktyg för intern och extern kommunikation som vi tidigare saknat. Det fyller behovet av exempelvis schemaläggning, utvecklingssamtal, intern mailfunktion, enkäthantering, resultatrapportering, provschema och nyhetsuppdatering. Allt via samma plattform. Inloggning via internet ger elever, lärare och föräldrar tillgång till systemet både på jobb och hemma. Vi på Perstorp Gymnasium är jättenöjda med SchoolSoft."
 
- Lennart Eklund, rektor Perstorp gymnasium

 

"Till en början var jag inte så glad i att byta från vårt tidigare elevregistreringsprogram till SchoolSoft men är klart positivt överraskad och anser att vi gjort det bästa valet.
 
SchoolSoft är lätt att använda för både mig, lärarna och eleverna. SchoolSoft är snabbt, tydligt och enkelt att hantera. Deltar man i grundutbildningen av programmet så kan man det mesta, inget som är krångligt och svårt. Supporten är suverän, inga väntetider! SchoolSoft är lättnavigerat och att nå ut med info till alla berörda är gjort med ett klick."
 
- Ellinor Johansson, skoladministratör Marina läroverket

 

"På SchoolSoft hittar jag lätt all information jag behöver som förälder; resultat på prov och andra uppgifter, individuell studieplan och betyg, schema, provschema, frånvaro, jag anmäler frånvaro och ser meddelanden från lärare eller rektor. Jag har även pratat med andra föräldrar om hur bra det fungerar. Lärarna uppdaterar informationen snabbt. Min son är också nöjd. Där finns underlag för läxor och inlämningsuppgifter och han lämnar in uppgifter via SchoolSoft. Mycket smidigt!"
 
- Förälder på gymnasieskola i Stockholm