INTEGRATIONSANSVARIG TILL SCHOOLSOFT

Lediga tjänster - integrationsansvarig till SchoolSoft

Vi söker dig som vill arbeta med integration hos en av Sveriges ledande leverantörer av IT-lösningar för skolvärlden. Vi söker dig som vill utvecklas i din roll som integrationsansvarig på expansiva SchoolSoft.

Om företaget

SchoolSoft är marknadsledande på webbaserade lösningar för lärare och skolledare. Det övergripande målet med produkten är att den ska vara intuitiv och lättanvänd för såväl skolpersonal som elever och föräldrar. Tillgänglighet och användarvänlighet ligger alltid i fokus.Företaget har funnits sedan 2003 och fokuserar på webbaserade lösningar för skolan. Idag används SchoolSoft av cirka 1800 skolor med cirka 680 000 användare. Företaget sköter också drift och underhåll åt kunderna. SchoolSoft erbjuder en modern lösning för den digitala utvecklingen som sker i skolvärlden och som kan bemöta de utmaningar skolan står inför.

Arbetsuppgifter

I rollen som integrationsansvarig arbetar du med att planera, implementera och underhålla integrationer mellan andra system och SchoolSoft. Du fungerar även som tekniskt säljstöd och second-line support. Vidare beskriver du tekniska lösningar för SchoolSofts kunder i syfte att ge bästa service och tillgodose behov. Arbetet innebär även felsökning i datafiler och integrationsflöden. Som integrationsansvarig arbetar du i Linuxmiljö och programmerar i ShellScript. Beroende på intresse och erfarenhet kan även systemadministration ingå i rollen.Då Schoolsoft är ett litet bolag är beslutsvägarna korta och du får vara delaktig i hela processen. Du ges stora möjligheter att påverka arbetets innehåll och komma med egna tankar och idéer kring förbättringar av produkten. Vi söker dig som brinner för att lyfta produkten till en ny nivå.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Systemutvecklare/systemadministratör eller motsvarande ses som meriterande

• Goda kunskaper i att arbeta på komandorad i en Linuxmiljö

• Erfarenhet av elevadministrativa system ses som meriterande

• Kunskaper inom databashantering i SQL. MySQL ses som meriterande

• Kunskaper i ShellScript 

• Perl, Phyton, Java ses som meriterande

• Kunskaper i SAML2 är meriterande

• Goda kunskaper i Excel ses som meriterande

• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenskaFör att lyckas i din roll ser vi att du är självgående och tar ansvar för att driva ditt eget arbete framåt. Då arbetet till stor del handlar om att lösa problem ser vi att du är flexibel och kreativ i ditt sätt att tänka och agera. Vidare ser vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt. Då tjänsten innebär mycket kontakt med kollegor och kunder förutsätter vi att du är kommunikativ och bra på att samarbeta med andra.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Stockholm Centralt

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Ansökan görs på https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/integrationsansvarig-till-schoolsoft...Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!