Nya SchoolSoft Schema – intuitivt och lättöverskådligt

Som schemaläggare vill du ha ett enkelt och intuitivt system och med nya SchoolSoft Schema får du precis det. Vi har gjort en film som visar några av dom fiffigaste funktionerna vi tagit fram för att underlätta ditt arbete, att synliggöra lektionskrockar i realtid är bara ett exempel.

När du vill veta mer eller få en kostnadsfri visning, kontakta info@schoolsoft.se

 

 

 

 

 

 

Diplomerade administratörer

Grattis till Camilla Berg från Vittra Sollentuna och Pernilla Fraser från IES Bromma, våra två första diplomerade administratörer. Camilla och Pernilla har genomgått Admin 1, 2 och 3. 

De uppvaktades av Hernán Ruíz, VD och  Julio Minguillón, utbildningsansvarig på SchoolSoft

Har ni inloggningsproblem på webben eller i appen?

Om ni ej kan logga in på appen eller i webbgränssnittet vänligen gå via webbläsaren till inloggningssidan för din skola och följ länken "Behöver du hjälp med inloggningen?"

Inloggningssidan finner ni via sms.schoolsoft.se/din skola - där ni byter ut "din skola" till skolans namn.

Lyckas ni inte få fram ett nytt lösenord ber vi er vända er till er skola för hjälp med inloggningen.

 

 

 

Hernán Ruiz blir ny vd för SchoolSoft

 – Med Hernán Ruiz som ny vd skapas möjlighet för bolaget att kraftsamla på våra befintliga och nya produkter. Det kommer bidra till att bolaget även fortsättningsvis kan behålla hög tillväxt för att kunna stå starkt på marknaden och proaktivt möta de nya krav som kunderna har, säger Helena Sandelin.
 
SchoolSoft grundades 2003 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av skoladministrativa system.
 
– SchoolSofts medarbetare har tillsammans med Helena Sandelin byggt ett fantastiskt företag. Jag ser fram emot att bli en del av en framgångsrik organisation och fortsätta stärka SchoolSofts position som det självklara valet av administrativa system för skolvärlden, säger Hernán Ruiz.
 
– Hernán Ruiz har omfattande strategisk och operativ erfarenhet av att bygga och utveckla samhällsnyttiga verksamheter. Mot den bakgrunden har Hernán rätt förutsättningar för att fortsätta utveckla vår redan mycket starka ställning på den svenska skolmarknaden, säger SchoolSofts styrelseordförande Magnus Berglind.
 
 
 
 
Hernán Ruiz
 
 
 
För mer information

Hernán Ruiz                                  Helena Sandelin                                    Magnus Berglind
070-750 70 25                             073-663 02 82                                    070-695 33 70
hernan.ruiz@schoolsoft.se            helena.sandelin@schoolsoft.se             magnus.berglind@pamir.se

 

OM SCHOOLSOFT. SchoolSoft erbjuder ett komplett och användarvänligt system med ambitionen att förenkla och förbättra den dagliga verksamheten inom skola och barnomsorg. SchoolSoft grundades 2003 och är en av Sveriges ledande leverantörer av IT-lösningar för skola och barnomsorg med cirka 680 000 användare. SchoolSoft har 35 anställda på två kontor i Stockholm och Linköping. Bolaget ägs av Pamir Partners. www.schoolsoft.se

 

 

 

Sidor