JUNIOR TESTARE TILL SCHOOLSOFT

Lediga tjänster - Junior testare till SchoolSoft

Vi söker dig som vill arbeta med systemutveckling hos en av Sveriges ledande leverantörer av IT-lösningar för skola. Vi söker dig som vill utvecklas i din roll på ett expansivt företag som präglas av lagnada och gemenskap.

Om företaget

SchoolSoft är marknadsledande på webbaserade lösningar för lärare och skolledare. Det övergripande målet med produkten är att den ska vara intuitiv och lättanvänd för såväl skolpersonal som elever och föräldrar. Tillgänglighet och användarvänlighet ligger alltid i fokus.Företaget har funnits sedan 2003 och fokuserar på webbaserade lösningar för skolan. Idag används SchoolSoft av cirka 1800 skolor med cirka 680 000 användare. Företaget sköter också drift och underhåll åt kunderna. SchoolSoft erbjuder en modern lösning för den digitala utvecklingen som sker i skolvärlden och som kan bemöta de utmaningar skolan står inför.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för inkommande felrapporter genom att utreda, priortera åtgärder och återtesta. Rollen innebär också att du genomför sluttester av ny funktionalitet i våra produkter. I produktgruppen arbetar vi i ett nära samarbete med utvecklarna samt supporten genom hela processen. 

Då Schoolsoft är ett litet bolag är beslutsvägarna korta och du får vara delaktig i hela processen. Du ges stora möjligheter att påverka arbetets innehåll och komma med egna tankar och idéer kring förbättringar av produkten. Vi söker dig som brinner för att lyfta produkten till en ny nivå.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Systemvetenskap eller motsvarande

• 0-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

• Goda IT-kunskaperFör att lyckas i din roll ser vi att du är självgående och tar ansvar för att driva ditt eget arbete framåt. Då arbetet till stor del handlar om att lösa problem ser vi att du är flexibel och kreativ i ditt sätt att tänka, agera och prioritera. Vidare ser vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt med ett analytiskt tänk. Då tjänsten innebär tätt samarbete är det viktigt att du är kommunikativ i din dialog med andra.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Stockholm Centralt

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Ansökan görs på: https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/junior-testare-till-schoolsoft-1716601/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!