Hernán Ruiz blir ny vd för SchoolSoft

 – Med Hernán Ruiz som ny vd skapas möjlighet för bolaget att kraftsamla på våra befintliga och nya produkter. Det kommer bidra till att bolaget även fortsättningsvis kan behålla hög tillväxt för att kunna stå starkt på marknaden och proaktivt möta de nya krav som kunderna har, säger Helena Sandelin.
 
SchoolSoft grundades 2003 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av skoladministrativa system.
 
– SchoolSofts medarbetare har tillsammans med Helena Sandelin byggt ett fantastiskt företag. Jag ser fram emot att bli en del av en framgångsrik organisation och fortsätta stärka SchoolSofts position som det självklara valet av administrativa system för skolvärlden, säger Hernán Ruiz.
 
– Hernán Ruiz har omfattande strategisk och operativ erfarenhet av att bygga och utveckla samhällsnyttiga verksamheter. Mot den bakgrunden har Hernán rätt förutsättningar för att fortsätta utveckla vår redan mycket starka ställning på den svenska skolmarknaden, säger SchoolSofts styrelseordförande Magnus Berglind.
 
 
 
 
Hernán Ruiz
 
 
 
För mer information

Hernán Ruiz                                  Helena Sandelin                                    Magnus Berglind
070-750 70 25                             073-663 02 82                                    070-695 33 70
hernan.ruiz@schoolsoft.se            helena.sandelin@schoolsoft.se             magnus.berglind@pamir.se

 

OM SCHOOLSOFT. SchoolSoft erbjuder ett komplett och användarvänligt system med ambitionen att förenkla och förbättra den dagliga verksamheten inom skola och barnomsorg. SchoolSoft grundades 2003 och är en av Sveriges ledande leverantörer av IT-lösningar för skola och barnomsorg med cirka 680 000 användare. SchoolSoft har 35 anställda på två kontor i Stockholm och Linköping. Bolaget ägs av Pamir Partners. www.schoolsoft.se