SÄLJARE TILL SCHOOLSOFT

Lediga tjänster - säljare till SchoolSoft

Säljare till SchoolSoft

Vill du vara med att stärka den svenska skolan och är intresserad av att utvecklas som säljare? Vi söker dig som vill ha ett stimulerade, roligt och utvecklande arbete hos Sveriges ledande leverantör av elevadministrativa kommunikationssystem.

Om företaget
SchoolSoft är marknadsledande på webbaserade lösningar för lärare och skolledare. Bolaget är inne i en expansiv fas både gällande marknad och utveckling av nya produktlösningar. Det övergripande målet med produkten är att den ska vara intuitiv och lätt att använda för såväl skolpersonal som elever och föräldrar. Tillgänglighet och användarvänlighet ligger alltid i fokus. Idag används SchoolSoft av cirka 1800 skolor med cirka 680 000 användare. Företaget sköter också drift och underhåll åt kunderna. SchoolSoft erbjuder en modern lösning för den digitala utvecklingen som sker i skolvärlden och som kan bemöta de utmaningar skolan står inför.
 

Arbetsuppgifter
I rollen som säljare ansvarar du för försäljning av SchoolSofts produkter till friskolor och kommuner. Du ansvarar själv för hela säljprocessen där du bearbetar och utvecklar befintliga och nya kundrelationer. Vidare arbetar du med offentliga upphandlingar, uppföljning och kundnöjdhet. Då SchoolSoft strävar efter ständig utvecklig kommer du även vara delaktig i olika sälj- och marknadsaktiviteter. Kunderna finns i hela Sverige och du kommer vara på resande fot i snitt tre dagar i veckan. Du erbjuds tjänstebil och betalt boende under dina resor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Högskoleutbildning
  • Yrkeserfarenhet av det svenska skolväsendet (tex lärare, rektor eller fritidspedagog) ses som ytterst meriterande. Detta väger upp erfarenhet av försäljning.
  • Erfarenhet av offentlig upphandling är meriterande
  • Körkort
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett starkt intresse och förståelse för att bidra till den svenska skolans utveckling. För att trivas i denna roll är du både van av och trivs med att driva ditt arbete framåt. Vidare ser vi att du är lösningsfokuserad och drivs av att nå upp till dina uppsatta mål. Då många kundsamarbeten är långsiktiga ser vi att är du duktig på att bygga relationer där din kommunikativa förmåga blir din framgång. Du erbjuds här en självständig roll med stor frihet där du trivs med att resa i jobbet. Då arbetet ofta innebär högt tempo ser vi även att du är effektiv och van att hantera många arbetsmoment samtidigt.

Övrig information

Plats: Stockholm centralt, de dagar du inte reser
Lön: Fast lön och bonus
 

Ansökan
Skicka din ansökan med meritförteckning och personligt brev till rekrytering@schoolsoft.se. Märk din ansökan "Ansökan Säljare". Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hernán Ruiz på rekrytering@schoolsoft.se alternativt via telefon 08-145344.